Online közösségi portál és organikus tudástár

Projekt oldal

Üdvözlünk oldalunkon!

Ezen a felületen keresztül folyamatos információkat kaphatsz majd a közösségi portál és organikus tudástár építő projektünk aktuális állapotáról, valamint be is kapcsolódhatsz a közös munkába. Szeretnénk minél jobban betekintést nyújtani ebbe a folyamatba, hogy lehetőséget biztosítsunk minden szimpatizánsunknak a közös építésben való résztvételre. Az oldal jelenleg kezdeti állapotban van, de folyamatosan bővülni fog, ezért érdemes lesz ide rendszeresen visszalátogatni, vagy regisztrálni a hírlevelünkre.

A közösségi portál szereplői

Miért érdemes részt venned ebben az online közösségben?

Ha egyéni látogató vagy, remek szakmai tartalmat találsz itt majd a fenntartható és természetközeli életmód megannyi területéről, első kézből, jól kereshető formában és folyamatosan frissülő tartalommal. Itt kapcsolatba kerülhetsz majd hasonlóan gondolkodó emberekkel, akik esetleg az ország másik felén élnek.

Ha kisközösséget építesz, akkor egy olyan belső és külső kommunikációs felülethez juthatsz, amely eleve biztosítja számodra az értő és hasonlóan gondolkodó közönséget is. A portálon szervezheted a csapatod munkáját, zárt, biztonságos körülmények között és itt megmutathatod magad a külvilág felé is. Kereshetsz majd önkénteseket, vagy gyűjthetsz támogatásokat is projektjeid számára.

Ha tudásbirtokos vagy, akkor itt értő hallgatóságra találsz. Olyan közösségre, amely segíthet neked abban, hogy a tudásod a gyakorlatban is hasznosuljon. Munkádat itt elismerik majd, és lehetőséget kaphatsz a tudásodból létrejövő termékek vagy szolgáltatások értékesítésére is.

Ha közösségi vállalkozást építesz, akkor itt értékesítési felületet találsz majd, valamint építheted saját márkádat és itt könnyen megtalálhatod a célcsoportodat is.

Szeretnél hallani arról, hogy halad a projekt?

Hírlevél

Csatlakozz hírlevelünkhöz és értesülj a legfrissebb hírekről!

Feliratkozásod után egy megerősítő email-t küldünk a postafiókodba.

Szeretnél részt venni a csapatunkban?

Jelentkezz nálunk!

Keresünk tesztelőket, tudásbirtokosokat, fejlesztőket, grafikusokat, együttgondolkodókat, támogatókat…

Írj a tudastar[kukac]gyuttment.hu email címre és hamarosan kapcsolatba lépünk veled!